26 juni, 2012

what's not in?

Nu er der efter hånden gået nogle dage af min afstemning om, hvad der kunne gøre min blog bedre. Indtil videre er der flest, som synes, at jeg skal blogge mere om mode, så jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg, om ting som er ved at "udgå," til jer som ikke allerede ved det (det kan godt være, at det hele ikke er 100% korrekte, men det er i hvert fald hvad jeg er temmelig sikker på er ved at udgå, eller udgår snart). • Moustache - overskæg har haft sin storhedstid - moden er ved at dele sig i to-tre retninger; den meget feminine, pastelfarvede mode, den 'hårde' american rebel, army-agtige mode og så den lidt mere neutrale mode, som f.eks. kan bestå af et par sorte, denim eller vinrøde jeans og en grå, sort eller hvis bluse/t-shirt/top. Moustache hører ikke ind under nogle af dem.
 • Militærjakker - militærjakker var moderne før det blev helt mainstream. Nu er jeg pinlig over at gå med min på gaden, fordi jeg føler mig 'yt', fordi det virkelig ikke er sejt mere fordi det ligesom er så .. kedelig normalt-agtigt nu. Misforstå mig ikke - farven armygrøn er ikke yt endnu, men militærjakker er virkelig ved at udgå - i hvert fald i min verden; alle popduller (eller eks-popduller, som prøver at følge moden uden held) har dem nærmest (tro ikke, at jeg beskylder dig for at være popdulle, fordi du har en - jeg har selv en).
 • Hullede leggins - jeg går ud fra at i ved det, men jeg ville lige sige det. HULLEDE LEGGINS ER FORFÆRDELIGE, OG MAN KAN BARE IKKE GÅ MED DEM I OFFENTLIGHEDEN. slut, punktum. (jeg taler om dem, som engang var moderne, hvor der var nogle lange, aflange huller på tværs)
 • lædertøj (ikke læderjakker) - læder-lignende tøj af alle former undtagen jakker, er ikke in mere. Det er ikke fedt med de der lidt læder-agtige bukser fra Diesel (tror jeg det er?), er ikke seje mere, og også utrolig grimme efter min mening (tag det ikke personligt, hvis du godt kan lide dem.)
 • For meget make-up - jeg laver selv tit den fejl, at jeg kommer til at tage liiiidt for meget make-up på, fordi min hud ikke lige er fantastisk smuk. det er virkelig ikke pænt, og lige for tiden er det også mere moderne at være mere sådan 'naturlig'. det er selvfølgelig okay at dække sine bumser, og måske have lidt eyeliner og/eller mascara og evt. noget læbestift eller lipgloss - men så heller ikke så meget mere. Det er ikke som i 2006, hvor man gik i et tykt lag mascara, som gjorden ens øjenvipper 10 gange så tykke, et 2 cm lag foundation og cremefarvet læbestift - den tid er ovre (gudskelov!).
 • light (lite?) Converse - du ved .. dem some er speciallavet til kvinder, med den tyndere sål? det er ikke specielt morderne mere. jeg foretrækker personligt også de originale, og det er også det mest moderne for tiden, så hvis du gerne vil købe et par moderigtige Converse, ville jeg anbefale dig, at købe et par lave originale eller bare et par originale, men hvis du virkelig gerne vil have nogle med flad sål, skal det klart være de lave.
 • Leopardbluser - i hvert fald de der popdulle-nogle, som er alt, alt, alt for nedringede. Det er virkelig en no-go. Popdulle-stilen er i det hele taget virkelig, virkelig, virkelig yt.
det var det. hvis du kan lide nogle af de ting, som jeg lige har hakket lidt på, må du meget undskylde, men det er nu engang min mening.

- smid gerne en kommentar, hvis du vil have mit bud på, hvad der er på vej ind, eller er in.PEACE OUT. 

Quote of the day: "Never let reality get in the way of your dreams."

4 kommentarer:

 1. Jeg tror altså ikke, at de der converse light er ved at blive "yt", da der altså stadig er rigtig mange der går med dem!!

  SvarSlet
  Svar
  1. det er det heller ikke .. endnu, jeg tror bare, at det "udgår" snart. (-:

   desuden har jeg også skrevet "det kan godt være, at det hele ikke er 100% korrekte, men det er i hvert fald, hvad jeg er temmelig sikker på er ved at udgå, eller udgår snart."

   Slet
 2. ok, det var ikke for at anklage dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej, det var heller ikke sådan jeg opfattede det. (:

   Slet